Reviews

Ik heb in Januari 2018 mijn Polshorloge (seiko Perpetual calendar) laten repareren en een nieuwe band laten monteren. Het loopt weer als een zonnetje. Ik ben zeer tevreden over de service, zijn vakmanschap en zijn omgang met de klanten, het is een topper!

W.L. Nijessen 28-2-2018 Maasbracht.

In Januari 2017 heb ik mijn Breitling Colt Chronograph laten reviseren bij JorisUurwerkreparatie. Hugo constateerde nogal wat mankementjes (waaronder roest in het uurwerk) en liet mij deze ook zien via foto's. Nadat ik het horloge terug kreeg liep hij weer als nieuw en was tevens mooi blinkend gepolijst. De prijs hiervoor is zeker competitief met die van Breitling zelf!!! Een jaar later (Januari2018) kreeg ik een probleempje met de chronograph. Ondanks dat dit euvel- een "steentje" losgeraakt in de automaatbrug- niet rechtstreeks te maken had met de eerdere rivisie, heeft Hugo de brug vervangen. En let op: ZONDER KOSTEN. Dat noem ik pas service. Ik kan Hugo van JorisUurwerkreparatie aan iedereen aanbevelen.

Frans 6-3-2018

Tijdens mijn vakantie had ik mijn Rado Diastar beschadigd, het knopje voor het instellen van de tijd was volledig afgebroken. Op zoek naar een professionele reparateur die namens Rado reparaties mag uitvoeren, kwam ik terecht bij JorisUurwerkreparatie. Na een eerste onderzoek kreeg ik een keurige offerte en een inschatting van de reparatietijd. Het uurwerk werd ruim binnen de geschatte tijd en voor de afgesproken prijs gerepareerd, inclusief onderhouds- en schoonmaakbeurt. Ik ben heel tervreden over JorisUurwerkreparatie en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Mevrouw A. Canjels 8-3-2018 Roermond.

Mijn 6 jaar oude Hamilton Khaki Automatic gaf opeens de geest. Dus opzoek naar de vakman op dat gebied. Via google vond ik Hugo van JorisUurwerkreparatie in Stevensweert. Mooi, ook nog in de regio. Vanaf eerste telefonisch contact keurig geholpen.Horloge volledig gereviseerd, ziet er weer uit als nieuw! Mede ook dankzij het polijsten van de bezelring. (hetgeen overigens niet in rekening werd gebracht) Tevens werd er een mooie military nato band gemonteerd. Kortom; Uitstekende service en vakmanschap in Limburg! Ik kan Hugo van JorisUrwerkreparatie van harte aanbevelen.

Marcel Jungbauer 5-12-2018 Limbricht
Meer reviews

Staande Luikse klok Uit 1789.
Deze antieke klok kwam door een erfenis in mijn bezit. Ook in mijn vroegste herinnering had ik de klok bij oma en opa thuis nog nooit lopend gezien. Op zoek naar een uurwerkhersteller kwam ik in contact met Hugo Jöris te Stevensweert. Hij durfde na onderzoek de restauratie van het oude uurwerk aan. Het was ook voor hem een speciale uitdaging: schoonmaken, polijsten, restaureren en bijmaken van versleten onderdelen. De klus duurde ongeveer een jaar. Enkele weken geleden werd de werkende klok afgeleverd. Dit was op zich al een bijzondere gebeurtenis en na enig justeerwerk via de slinger in de periode daarna loopt de klok nu heel nauwkeurig. Een groot compliment aan de originele klokkenmaker, maar zeer zeker ook Hugo, die met veel passie, geduld en deskundigheid de antieke klok weer in alle luister heeft weten te herstellen en klinkt bij ons thuis het inmiddels vertrouwde tik-tak.

Bert Kaumo Avatar
Bert Kaumo
3/08/2022

Gouden omega de ville horloge door Joris laten repareren, zeer goede kwaliteit, zeer professionel bezig, goede prijs
Hartelijk dank

Rolf Longerich Avatar
Rolf Longerich
1/05/2022

Een aantal maanden geleden mijn klassieke Rolex 6694 bij Joris Uurwerkreparatie afgeleverd voor service en kleine reparaties. Gisteren weer opgehaald en zeer content over het geleverde werk maar vooral ook de aandacht die de Rolex gekregen heeft. Een klassieke 65' Rolex verdiend nu eenmaal vakmanschap en een kundige behandeling en dit is hiervoor het perfecte adres gebleken. Hugo, heel erg bedankt en tot gauw voor het volgende project.

R V474 Avatar
R V474
12/29/2021

Hugo van Joris Uurwerkreparatie heeft mijn Oris skeleton horloge op zeer professionele gerepareerd , onderste glasplaatje vervangen en uurwerk schoon gemaakt.
Zeer nette en goed afhandeling.
groet,
Michael

michael van iersel Avatar
michael van iersel
11/26/2021

mijn citizen promaster laten servicen,zeer professioneel en snelle service....Jorris uurwerk 👍👍👍

Rob Van Der Meeren Avatar
Rob Van Der Meeren
7/22/2021

Meer reviews

Officieel Service Center van onderstaande merken

Wij leveren service aan

Open Whatsapp
Hulp nodig? WhatsApp mij!
Goedendag, waar kan ik u mee helpen? Stuur een Whatsapp bericht en ik zal contact met u opnemen. Mvg, Hugo. Joris Uurwerkreparatie.