Google reviews

Hugo van Joris Uurwerkreparatie heeft mijn Oris skeleton horloge op zeer professionele gerepareerd , onderste glasplaatje vervangen en uurwerk schoon gemaakt.
Zeer nette en goed afhandeling.
groet,
Michael

michael van iersel Avatar
michael van iersel
11/26/2021

mijn citizen promaster laten servicen,zeer professioneel en snelle service....Jorris uurwerk 👍👍👍

Rob Van Der Meeren Avatar
Rob Van Der Meeren
7/22/2021

Ik heb er een oudje laten servicen /opknappen. Duidelijke afspraken, goeie adviezen. Het horloge ziet er weer keurig uit en het loopt super!
Ben er heel blij mee....

Geurt Engelsman Avatar
Geurt Engelsman
7/21/2021

2 horloges door Joris Uurwerkreparatie laten reviseren. Echt vakmanschap! Zien er beiden als nieuw uit!

Maurice Vanwersch Avatar
Maurice Vanwersch
6/29/2021

Hugo heeft verstand van zaken! Mijn Breitling bij hem laten voorzien van een nieuwe batterij. Tevens een goed advies gekregen voor toekomstig onderhoud etc. Man die houdt van zijn vak, topservice!

ronald poots Avatar
ronald poots
2/17/2021

Hugo Joris is een gepassioneerd uurwerk hersteller met een gedegen kennis van zaken en opleiding. Vorige week mijn Longines Legend Diver opgehaald na een servicebeurt. Horloge loopt weer chronometer nauwkeurig en is weer als nieuw. Ik kan Hugo ten zeerste aanbevelen als uw dure mechanisch horloge aan een servicebeurt of reparatie toe is

Jos Slijpen Avatar
Jos Slijpen
1/12/2021

Ik ben zeer tevreden. Heldere duidelijke afspraken, goed contact, en mijn horloge is weer zo goed als nieuw.

Monique Timmermans Avatar
Monique Timmermans
1/10/2021

Twee Oris automatische horloges laten servicen door Hugo en erg tevreden. Duidelijke intake, prijsopgave vooraf, geen verrassingen en horloges als nieuw weer ontvangen. Sterk aanbevolen.

luc koch Avatar
luc koch
11/25/2020

Ook ik had na het lezen van, al een goed gevoel bij Hugo. Na een afspraak in zijn goed verzorgde werk atelier gaf hij me duidelijke info over het herstellen en onderhouden van mijn ooms Cartier Pascha chrono. Door het hele corona gebeuren duurde het helaas langer dan afgesproken, maar ik werd hierover tussen tijds goed geïnformeerd. Bij het ophalen van kreeg ik een perfect lopend juweeltje van hem terug. Ik kan U op alle gebieden (professioneel,klantvriendelijk,duidelijkheid) Hugo aanbevelen en zeker ook voor zijn spontaniteit niet te vergeten en dit alles voor een zeer redelijke prijs.
Mocht ik nogmaals onderhoud of problemen met een horloge hebben, gaat hij mij zeker terug zien.

Roel Hendrix Avatar
Roel Hendrix
11/19/2020

Hoewel Joris Uurwerkreparatie geen officieel servicepunt van Breitling is, mijn horloge toch gebracht voor onderhoud. De lovende recensies hier als op andere plekken, waren voldoende om mij over de streep te trekken.
Doordat het hele leven in Nederland, maar zeker ook in andere landen, tot stilstand is gekomen, als gevolg van Corona, duurde het onderhoud iets langer dan gepland, maar het resultaat mag er zijn!
Ik ben in ieder geval een meer dan tevreden klant en mocht je een horloge of ander mechanisch uurwerk hebben, dat nodig is aan onderhoud of gerepareerd moet worden, twijfel niet en breng het uurwerk naar deze prof.
Enkele onderdelen moesten vervangen worden en hierover heb ik een perfecte uitleg gekregen. Ik heb n weer een bijna nieuw horloge tegen een heel mooie prijs voor het onderhoud.

Marco Avatar
Marco
11/11/2020

Een tijd geleden heb ik mijn Omega Speedmaster Professional Snoopy naar Joris uurwerkreparatie gebracht in verband met een gesprongen veer en tegelijk een servicebeurt laten uitvoeren. Echt vakmanschap en daarnaast nog leuke gesprekken over diverse horloges. Een aanrader als je waarde hecht aan je horloge.

Jens Stoll Avatar
Jens Stoll
8/30/2020

Merciekes Joris, de Omega loopt weer als een tierelier!

Peter Stienen Avatar
Peter Stienen
8/30/2020

Mijnheer Joris geeft goed en eerlijk advies.

Theo Stijnen Avatar
Theo Stijnen
6/19/2020

Omega Seamaster Planet Ocean laten servicen door Hugo Joris, helemaal top! Na eerste opname door Hugo waren er updates die uitgevoerd werden door Omega Service Centre in Brussel. Dit is keurig gedaan zonder extra kosten. Altijd goede communicatie door Hugo, superfijn en ik kan hem van harte aanbevelen. Echt een vakman met liefde voor horloges.

Harm Vermeulen Avatar
Harm Vermeulen
5/11/2020

Als zeer kritische klant ben ik bijzonder tevreden over de manier waarop Joris mijn Rado horloge heeft gerepareerd. De klantvriendelijkheid is voor mij alle reden om deze vakman een veer op zijn hoed te zetten. Kortom, het kan niet beter.Hans Beckers Munstergeleen

J.G.A. Beckers Avatar
J.G.A. Beckers
1/09/2020

As a very critical customer I am very satisfied with the way Joris has repaired my Rado watch. For me, customer friendliness is every reason to put a feather on this hat for this professional. In short, it couldn't be better.
Hans Beckers Munstergeleen

J.G.A. Beckers Avatar
J.G.A. Beckers
12/16/2019

In de afgelopen jaren heeft Hugo Jöris onze horloges (automaat en quarts) compleet gereviseerd. Dit is zeer vakkundig gebeurd, tegen de afgesproken prijs en binnen de overeengekomen termijn.

Ronald van Herpen Avatar
Ronald van Herpen
12/09/2019

Super vakman. Zeer goed geholpen en afspraken nagekomen.Mijn Rado horloge weer als nieuw. Weet waar ik met mijn Rado horloge naar toe moet.

Hennie K Avatar
Hennie K
12/09/2019

Een verademing om mee samen te kunnen werken. Hugo geeft aan de voorkant aan wat hij voor jou gaat doen en wat dit kost. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Fijn!!!Prijstechnisch is Hugo vriendelijker dan de officiële bedrijven die mijn merk horloge, Cartier, gewoonlijk vragen.Ik ga zeker terug naar Hugo met mijn andere horloges.

h moonen Avatar
h moonen
11/09/2019

De kroon van mijn Tag Heuer aquaracer was defect. Na enig zoekwerk bij Hugo Joris uitgekomen. Het kennismaking gesprek bood meteen vertrouwen en blijk van vakmanschap. Hugo heeft het horloge perfect gerepareerd en daarbij ook in de nazorg een uitstekende service geleverd. Ben zeer tevreden en kan hem van harte aanbevelen.

Mario Cergnul Avatar
Mario Cergnul
11/09/2019

Omega seamaster 300 laten reviseren bij Joris Uurwerken. Uitstekend werk afgeleverd, met goede onderbouwing van de de revisie en daarvan een goede uiteenzetting op papier. Prijs en kwaliteit liggen op een evenwichtig hoog niveau. Daarnaast prettig in het contact en heldere en duidelijke communicatie. Aanrader

Piet Beurskens Avatar
Piet Beurskens
10/09/2019

Horloge gebracht voor nieuwe batterij en waterdicht maken. Keurige uitleg gehad van dhr Joris wat betreft de kosten en werkzaamheden. Precies 1 week later was de horloge alweer klaar. Was anders gewend bij de juwelier (6-9 weken wachten). Kortom super geregeld!!

Sjef Arnoldts Avatar
Sjef Arnoldts
10/09/2019

Mijn moeders omega horloge bij Joris Uurwerkreparatie laten repareren. wat een Vakmanschap! Horloge ziet er uit als nieuw. Kan dit adres zeker aanbevelen. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel geschreven.

Sandra Albert Avatar
Sandra Albert
9/09/2019

Deze week mijn Baum & Mercier horloge zo goed als nieuw terug ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk en de geweldige service. Ook de leren band is net van het origineel te onderscheiden. Aanrader!

Joop Berendsen Avatar
Joop Berendsen
9/09/2019

Vandaag mijn 16 jaar oude Omega Seamaster opgehaald bij Joris Uurwerkreparatie. Na een grondige revisie ziet mijn horloge er weer als nieuw uit. De eerste indruk was al meteen goed. Een professionele werkplaats en een goede intake van het horloge schiepen een hoge verwachting. Het resultaat: PERFECT.Dank je wel Hugo.

Rob Maessen Avatar
Rob Maessen
9/09/2019

Vandaag mijn 16 jaar oude Omega Seamaster opgehaald bij Joris Uurwerkreparatie. Na een grondige revisie ziet mijn horloge er weer als nieuw uit. De eerste indruk was al meteen goed. Een professionele werkplaats en een goede intake van het horloge schiepen een hoge verwachting. Het resultaat: PERFECT.
Dank je wel Hugo.

Rob Maessen Avatar
Rob Maessen
5/03/2019

Hugo,Bedankt voor het prachtig opknappen van mijn Tag Heuer Indy 500. Horloge loopt weer als een zonnetje en inclusief de nieuwe lunette ziet hij er ook weer uit als nieuw. Iemand die zijn vak verstaat tegen goeie prijzen. Ik kom zeker terug bij deze man!Grt, Marcel

Marcel van Schaik Avatar
Marcel van Schaik
9/09/2017

goede, snelle service, mijn Alpina automaat werkt weer zoals het hoort!super bedankt, voor al mijn uurwerken weet ik je weer te vinden!Ralph

Ralph Avatar
Ralph
9/09/2017

een goede vakman, die met hart voor zijn zaak werkt. Geeft eerlijk advies en probeert samen met zijn klanten voor de juiste oplossing van problemen te zoeken. Voor mij het adres voor reparaties.

stan geurts Avatar
stan geurts
9/09/2017

Vakman; geweldig resultaat met snelle communicatie en goede nazorg.

Kay Horsch Avatar
Kay Horsch
9/09/2017

Super vakmanHorloge perfect hersteldBinnen offerte ondanks grotere reparatie

Marc Claessens Avatar
Marc Claessens
9/09/2017

Het defecte horloge van mijn vader als nieuw terug gekregen. Loopt weer fantastisch. Super service, echt een aanrader.

Paul Swelsen Avatar
Paul Swelsen
9/09/2017

Hugo's is een vakman en doet wat er wederzijds is afgesproken. Kreeg mij Vanceur bijna nieuw terug en die loopt weer als vanouds. Met de stille hint mijn klok met klussen toch even af te doen ( iets wat ik me echt moet aanleren ) dan heb je toch zeker hart voor je werk.Hugo, bedankt voor de handling en service....Groet Andy

Andy Koets Avatar
Andy Koets
9/09/2017

Echte vakman met passie voor zijn vak. Ik heb mijn Breitling en Tag Heuer laten servicen, eerlijke prijzen en goed advies! Ook voor lederen bandjes een goed adres, zo heb ik op advies van Hugo een "saaie" Bulova laten restylen tot een waanzinnig mooie watch. Bedankt voor de service!

Bryan Avatar
Bryan
9/09/2017

Hugo is vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig. Al meerdere keren hebben wij naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van zijn diensten. Tot de volgende keer!

tvw 79 Avatar
tvw 79
9/09/2016

Officieel Service Center van onderstaande merken

Wij leveren service aan

Open Whatsapp
Hulp nodig? WhatsApp mij!
Goedendag, waar kan ik u mee helpen? Stuur een Whatsapp bericht en ik zal contact met u opnemen. Mvg, Hugo. Joris Uurwerkreparatie.