Over ons

U staat er misschien niet bij stil maar uw horloge legt in een jaar tijd meer kilometers af dan een gemiddelde auto. De mechaniek in uw horloge draait 31.536.000 seconden, 525.600 minuten, 8.760 uren, 365 dagen, 52 weken, 12 maanden per jaar continu. Het is dus helemaal niet zo gek dat uw horloge eens in de 4 tot 5 jaar onderhoud nodig heeft. Uurwerkhersteller Hugo Jöris, van Joris Uurwerkreparatie in Stevensweert (Limburg), onderhoudt en repareert al uw uurwerken. Uw horloge of antieke klok is bij ons in vertrouwde handen en wordt met de grootste zorg en aandacht onderzocht. Om verrassingen te voorkomen, ontvangt u nadat het uurwerk is bekeken altijd eerst een prijsopgave.

Joris Uurwerkreparatie is sinds 2017 officieel Certified Service Center (niveau 3) voor Omega. Ons atelier in het Midden-Limburgse verstigingsstadje Stevensweert,  tussen Roermond en Maastricht, beschikt over de meest geavanceerde apparatuur en gereedschappen en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen die Omega stelt. Wij zijn tevens Service Center voor topmerken als Rado, Longines, Tissot, Certina, Hamilton, Mido, Balmain en Calvin Klein en verlenen service voor Tag Heuer. Uiteraard kunt u ook voor reparaties en onderhoud van andere merken bij ons terecht, waaronder Ebel, Cartier, Rolex, Breitling, Zenith, IWC, Nomos, Meistersinger, Oris, Baume & Mercier, Maurice Lacroix en Fortis. Mocht ik u onverhoopt niet van dienst kunnen zijn en het horloge moet opgestuurd worden naar de leverancier, kan ik dit proces voor u begeleiden.

Naast complexe restauraties en reparaties, kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe horlogebanden, van buffelleer tot alligator- en struisvogelleer. Desgewenst laten we banden op maat voor u maken. Nieuw glas voor uw horloge kunnen we in de meeste gevallen bestellen of op maat laten maken. En bijvoorbeeld ook beschadigde wijzerplaten kunnen we voor u restaureren.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over het repareren, herstellen, onderhouden of restaureren van uw horloge of antieke klok? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

Officieel Service Center van onderstaande merken

Wij leveren service aan

Open Whatsapp
Hulp nodig? WhatsApp mij!
Goedendag, waar kan ik u mee helpen? Stuur een Whatsapp bericht en ik zal contact met u opnemen. Mvg, Hugo. Joris Uurwerkreparatie.