Reviews

Tijdens mijn vakantie had ik mijn Rado Diastar beschadigd, het knopje voor het instellen van de tijd was volledig afgebroken. Op zoek naar een professionele reparateur die namens Rado reparaties mag uitvoeren, kwam ik terecht bij JorisUurwerkreparatie. Na een eerste onderzoek kreeg ik een keurige offerte en een inschatting van de reparatietijd. Het uurwerk werd ruim binnen de geschatte tijd en voor de afgesproken prijs gerepareerd, inclusief onderhouds- en schoonmaakbeurt. Ik ben heel tervreden over JorisUurwerkreparatie en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Mevrouw A. Canjels 8-3-2018 Roermond.

In Januari 2017 heb ik mijn Breitling Colt Chronograph laten reviseren bij JorisUurwerkreparatie. Hugo constateerde nogal wat mankementjes (waaronder roest in het uurwerk) en liet mij deze ook zien via foto's. Nadat ik het horloge terug kreeg liep hij weer als nieuw en was tevens mooi blinkend gepolijst. De prijs hiervoor is zeker competitief met die van Breitling zelf!!! Een jaar later (Januari2018) kreeg ik een probleempje met de chronograph. Ondanks dat dit euvel- een "steentje" losgeraakt in de automaatbrug- niet rechtstreeks te maken had met de eerdere rivisie, heeft Hugo de brug vervangen. En let op: ZONDER KOSTEN. Dat noem ik pas service. Ik kan Hugo van JorisUurwerkreparatie aan iedereen aanbevelen.

Frans 6-3-2018

Ik heb in Januari 2018 mijn Polshorloge (seiko Perpetual calendar) laten repareren en een nieuwe band laten monteren. Het loopt weer als een zonnetje. Ik ben zeer tevreden over de service, zijn vakmanschap en zijn omgang met de klanten, het is een topper!

W.L. Nijessen 28-2-2018 Maasbracht.

Zeer tevreden over de service

Frank Ramakers 21-2-2018 Echt.
Meer reviews

    review rating 5  Vakman; geweldig resultaat met snelle communicatie en goede nazorg.

    thumb Kay Horsch
    7/29/2017

    review rating 5  Super vakman Horloge perfect hersteld Binnen offerte ondanks grotere reparatie

    thumb Marc Claessens
    7/01/2017

    review rating 5  Het defecte horloge van mijn vader als nieuw terug gekregen. Loopt weer fantastisch. Super service, echt een aanrader.

    thumb Paul Swelsen
    6/01/2017

    review rating 5  Hugo's is een vakman en doet wat er wederzijds is afgesproken. Kreeg mij Vanceur bijna nieuw terug en die loopt weer als vanouds. Met de stille hint mijn klok met klussen toch even af te doen ( iets wat ik me echt moet aanleren ) dan heb je toch zeker hart voor je werk. Hugo, bedankt voor de handling en service.... Groet Andy

    thumb Andy Koets
    5/28/2017

    review rating 5  Echte vakman met passie voor zijn vak. Ik heb mijn Breitling en Tag Heuer laten servicen, eerlijke prijzen en goed advies! Ook voor lederen bandjes een goed adres, zo heb ik op advies van Hugo een "saaie" Bulova laten restylen tot een waanzinnig mooie watch. Bedankt voor de service!

    thumb Bryan
    1/12/2017

Meer reviews

Officieel Service Center van onderstaande merken

Wij leveren service voor