Reviews

Zeer tevreden over de service

Frank Ramakers 21-2-2018 Echt.

Ik heb in Januari 2018 mijn Polshorloge (seiko Perpetual calendar) laten repareren en een nieuwe band laten monteren. Het loopt weer als een zonnetje. Ik ben zeer tevreden over de service, zijn vakmanschap en zijn omgang met de klanten, het is een topper!

W.L. Nijessen 28-2-2018 Maasbracht.

In Januari 2017 heb ik mijn Breitling Colt Chronograph laten reviseren bij JorisUurwerkreparatie. Hugo constateerde nogal wat mankementjes (waaronder roest in het uurwerk) en liet mij deze ook zien via foto's. Nadat ik het horloge terug kreeg liep hij weer als nieuw en was tevens mooi blinkend gepolijst. De prijs hiervoor is zeker competitief met die van Breitling zelf!!! Een jaar later (Januari2018) kreeg ik een probleempje met de chronograph. Ondanks dat dit euvel- een "steentje" losgeraakt in de automaatbrug- niet rechtstreeks te maken had met de eerdere rivisie, heeft Hugo de brug vervangen. En let op: ZONDER KOSTEN. Dat noem ik pas service. Ik kan Hugo van JorisUurwerkreparatie aan iedereen aanbevelen.

Frans 6-3-2018

Tijdens mijn vakantie had ik mijn Rado Diastar beschadigd, het knopje voor het instellen van de tijd was volledig afgebroken. Op zoek naar een professionele reparateur die namens Rado reparaties mag uitvoeren, kwam ik terecht bij JorisUurwerkreparatie. Na een eerste onderzoek kreeg ik een keurige offerte en een inschatting van de reparatietijd. Het uurwerk werd ruim binnen de geschatte tijd en voor de afgesproken prijs gerepareerd, inclusief onderhouds- en schoonmaakbeurt. Ik ben heel tervreden over JorisUurwerkreparatie en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Mevrouw A. Canjels 8-3-2018 Roermond.

Mijn 6 jaar oude Hamilton Khaki Automatic gaf opeens de geest. Dus opzoek naar de vakman op dat gebied. Via google vond ik Hugo van JorisUurwerkreparatie in Stevensweert. Mooi, ook nog in de regio. Vanaf eerste telefonisch contact keurig geholpen.Horloge volledig gereviseerd, ziet er weer uit als nieuw! Mede ook dankzij het polijsten van de bezelring. (hetgeen overigens niet in rekening werd gebracht) Tevens werd er een mooie military nato band gemonteerd. Kortom; Uitstekende service en vakmanschap in Limburg! Ik kan Hugo van JorisUrwerkreparatie van harte aanbevelen.

Marcel Jungbauer 5-12-2018 Limbricht
Meer reviews

    review rating 5  Een verademing om mee samen te kunnen werken. Hugo geeft aan de voorkant aan wat hij voor jou gaat doen en wat dit kost. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Fijn!!! Prijstechnisch is Hugo vriendelijker dan de officiële bedrijven die mijn merk horloge, Cartier, gewoonlijk vragen. Ik ga zeker terug naar Hugo met mijn andere horloges.

    thumb h moonen
    11/01/2019

    review rating 4  De kroon van mijn Tag Heuer aquaracer was defect. Na enig zoekwerk bij Hugo Joris uitgekomen. Het kennismaking gesprek bood meteen vertrouwen en blijk van vakmanschap. Hugo heeft het horloge perfect gerepareerd en daarbij ook in de nazorg een uitstekende service geleverd. Ben zeer tevreden en kan hem van harte aanbevelen.

    thumb Mario Cergnul
    10/13/2019

    review rating 4  Omega seamaster 300 laten reviseren bij Joris Uurwerken. Uitstekend werk afgeleverd, met goede onderbouwing van de de revisie en daarvan een goede uiteenzetting op papier. Prijs en kwaliteit liggen op een evenwichtig hoog niveau. Daarnaast prettig in het contact en heldere en duidelijke communicatie. Aanrader

    thumb Piet Beurskens
    9/20/2019

    review rating 5  Horloge gebracht voor nieuwe batterij en waterdicht maken. Keurige uitleg gehad van dhr Joris wat betreft de kosten en werkzaamheden. Precies 1 week later was de horloge alweer klaar. Was anders gewend bij de juwelier (6-9 weken wachten). Kortom super geregeld!!

    thumb Sjef Arnoldts
    9/15/2019

    review rating 5  Mijn moeders omega horloge bij Joris Uurwerkreparatie laten repareren. wat een Vakmanschap! Horloge ziet er uit als nieuw. Kan dit adres zeker aanbevelen. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel geschreven.

    thumb Sandra Albert
    7/06/2019

Meer reviews

Officieel Service Center van onderstaande merken

Wij leveren service voor