Reviews

Ik heb in Januari 2018 mijn Polshorloge (seiko Perpetual calendar) laten repareren en een nieuwe band laten monteren. Het loopt weer als een zonnetje. Ik ben zeer tevreden over de service, zijn vakmanschap en zijn omgang met de klanten, het is een topper!

W.L. Nijessen 28-2-2018 Maasbracht.

In Januari 2017 heb ik mijn Breitling Colt Chronograph laten reviseren bij JorisUurwerkreparatie. Hugo constateerde nogal wat mankementjes (waaronder roest in het uurwerk) en liet mij deze ook zien via foto's. Nadat ik het horloge terug kreeg liep hij weer als nieuw en was tevens mooi blinkend gepolijst. De prijs hiervoor is zeker competitief met die van Breitling zelf!!! Een jaar later (Januari2018) kreeg ik een probleempje met de chronograph. Ondanks dat dit euvel- een "steentje" losgeraakt in de automaatbrug- niet rechtstreeks te maken had met de eerdere rivisie, heeft Hugo de brug vervangen. En let op: ZONDER KOSTEN. Dat noem ik pas service. Ik kan Hugo van JorisUurwerkreparatie aan iedereen aanbevelen.

Frans 6-3-2018

Tijdens mijn vakantie had ik mijn Rado Diastar beschadigd, het knopje voor het instellen van de tijd was volledig afgebroken. Op zoek naar een professionele reparateur die namens Rado reparaties mag uitvoeren, kwam ik terecht bij JorisUurwerkreparatie. Na een eerste onderzoek kreeg ik een keurige offerte en een inschatting van de reparatietijd. Het uurwerk werd ruim binnen de geschatte tijd en voor de afgesproken prijs gerepareerd, inclusief onderhouds- en schoonmaakbeurt. Ik ben heel tervreden over JorisUurwerkreparatie en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Mevrouw A. Canjels 8-3-2018 Roermond.

Mijn 6 jaar oude Hamilton Khaki Automatic gaf opeens de geest. Dus opzoek naar de vakman op dat gebied. Via google vond ik Hugo van JorisUurwerkreparatie in Stevensweert. Mooi, ook nog in de regio. Vanaf eerste telefonisch contact keurig geholpen.Horloge volledig gereviseerd, ziet er weer uit als nieuw! Mede ook dankzij het polijsten van de bezelring. (hetgeen overigens niet in rekening werd gebracht) Tevens werd er een mooie military nato band gemonteerd. Kortom; Uitstekende service en vakmanschap in Limburg! Ik kan Hugo van JorisUrwerkreparatie van harte aanbevelen.

Marcel Jungbauer 5-12-2018 Limbricht
Meer reviews

Een tijd geleden heb ik mijn Omega Speedmaster Professional Snoopy naar Joris uurwerkreparatie gebracht in verband met een gesprongen veer en tegelijk een servicebeurt laten uitvoeren. Echt vakmanschap en daarnaast nog leuke gesprekken over diverse horloges. Een aanrader als je waarde hecht aan je horloge.

Jens Stoll Avatar
Jens Stoll
8/30/2020

Merciekes Joris, de Omega loopt weer als een tierelier!

Peter Stienen Avatar
Peter Stienen
8/30/2020

Mijnheer Joris geeft goed en eerlijk advies.

Theo Stijnen Avatar
Theo Stijnen
6/19/2020

Omega Seamaster Planet Ocean laten servicen door Hugo Joris, helemaal top! Na eerste opname door Hugo waren er updates die uitgevoerd werden door Omega Service Centre in Brussel. Dit is keurig gedaan zonder extra kosten. Altijd goede communicatie door Hugo, superfijn en ik kan hem van harte aanbevelen. Echt een vakman met liefde voor horloges.

Harm Vermeulen Avatar
Harm Vermeulen
5/11/2020

Als zeer kritische klant ben ik bijzonder tevreden over de manier waarop Joris mijn Rado horloge heeft gerepareerd. De klantvriendelijkheid is voor mij alle reden om deze vakman een veer op zijn hoed te zetten. Kortom, het kan niet beter.Hans Beckers Munstergeleen

J.G.A. Beckers Avatar
J.G.A. Beckers
1/09/2020

Meer reviews

Officieel Service Center van onderstaande merken

Wij leveren service aan

Open Whatsapp
Hulp nodig? WhatsApp mij!
Goedendag, waar kan ik u mee helpen? Stuur een Whatsapp bericht en ik zal contact met u opnemen. Mvg, Hugo. Joris Uurwerkreparatie.