Google reviews

    review rating 5  Mijnheer Joris geeft goed en eerlijk advies.

    thumb Theo Stijnen
    6/19/2020

    review rating 5  Omega Seamaster Planet Ocean laten servicen door Hugo Joris, helemaal top! Na eerste opname door Hugo waren er updates die uitgevoerd werden door Omega Service Centre in Brussel. Dit is keurig gedaan zonder extra kosten. Altijd goede communicatie door Hugo, superfijn en ik kan hem van harte aanbevelen. Echt een vakman met liefde voor horloges.

    thumb Harm Vermeulen
    5/11/2020

    review rating 5  Als zeer kritische klant ben ik bijzonder tevreden over de manier waarop Joris mijn Rado horloge heeft gerepareerd. De klantvriendelijkheid is voor mij alle reden om deze vakman een veer op zijn hoed te zetten. Kortom, het kan niet beter. Hans Beckers Munstergeleen

    thumb J.G.A. Beckers
    12/16/2019

    review rating 5  In de afgelopen jaren heeft Hugo Jöris onze horloges (automaat en quarts) compleet gereviseerd. Dit is zeer vakkundig gebeurd, tegen de afgesproken prijs en binnen de overeengekomen termijn.

    thumb Ronald van Herpen
    12/05/2019

    review rating 5  Super vakman. Zeer goed geholpen en afspraken nagekomen. Mijn Rado horloge weer als nieuw. Weet waar ik met mijn Rado horloge naar toe moet.

    thumb Hennie K
    11/27/2019

    review rating 5  Een verademing om mee samen te kunnen werken. Hugo geeft aan de voorkant aan wat hij voor jou gaat doen en wat dit kost. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Fijn!!! Prijstechnisch is Hugo vriendelijker dan de officiële bedrijven die mijn merk horloge, Cartier, gewoonlijk vragen. Ik ga zeker terug naar Hugo met mijn andere horloges.

    thumb h moonen
    11/01/2019

    review rating 4  De kroon van mijn Tag Heuer aquaracer was defect. Na enig zoekwerk bij Hugo Joris uitgekomen. Het kennismaking gesprek bood meteen vertrouwen en blijk van vakmanschap. Hugo heeft het horloge perfect gerepareerd en daarbij ook in de nazorg een uitstekende service geleverd. Ben zeer tevreden en kan hem van harte aanbevelen.

    thumb Mario Cergnul
    10/13/2019

    review rating 4  Omega seamaster 300 laten reviseren bij Joris Uurwerken. Uitstekend werk afgeleverd, met goede onderbouwing van de de revisie en daarvan een goede uiteenzetting op papier. Prijs en kwaliteit liggen op een evenwichtig hoog niveau. Daarnaast prettig in het contact en heldere en duidelijke communicatie. Aanrader

    thumb Piet Beurskens
    9/20/2019

    review rating 5  Horloge gebracht voor nieuwe batterij en waterdicht maken. Keurige uitleg gehad van dhr Joris wat betreft de kosten en werkzaamheden. Precies 1 week later was de horloge alweer klaar. Was anders gewend bij de juwelier (6-9 weken wachten). Kortom super geregeld!!

    thumb Sjef Arnoldts
    9/15/2019

    review rating 5  Mijn moeders omega horloge bij Joris Uurwerkreparatie laten repareren. wat een Vakmanschap! Horloge ziet er uit als nieuw. Kan dit adres zeker aanbevelen. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel geschreven.

    thumb Sandra Albert
    7/06/2019

    review rating 5  Vandaag mijn 16 jaar oude Omega Seamaster opgehaald bij Joris Uurwerkreparatie. Na een grondige revisie ziet mijn horloge er weer als nieuw uit. De eerste indruk was al meteen goed. Een professionele werkplaats en een goede intake van het horloge schiepen een hoge verwachting. Het resultaat: PERFECT. Dank je wel Hugo.

    thumb Rob Maessen
    5/03/2019

Officieel Service Center van onderstaande merken

Wij leveren service voor

Open Whatsapp
Hulp nodig? WhatsApp mij!
Hoi! Kan ik je helpen? Stuur me een Whatsapp bericht.