Google reviews

  review rating 5  Een verademing om mee samen te kunnen werken. Hugo geeft aan de voorkant aan wat hij voor jou gaat doen en wat dit kost. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Fijn!!! Prijstechnisch is Hugo vriendelijker dan de officiële bedrijven die mijn merk horloge, Cartier, gewoonlijk vragen. Ik ga zeker terug naar Hugo met mijn andere horloges.

  thumb h moonen
  11/01/2019

  review rating 4  De kroon van mijn Tag Heuer aquaracer was defect. Na enig zoekwerk bij Hugo Joris uitgekomen. Het kennismaking gesprek bood meteen vertrouwen en blijk van vakmanschap. Hugo heeft het horloge perfect gerepareerd en daarbij ook in de nazorg een uitstekende service geleverd. Ben zeer tevreden en kan hem van harte aanbevelen.

  thumb Mario Cergnul
  10/13/2019

  review rating 4  Omega seamaster 300 laten reviseren bij Joris Uurwerken. Uitstekend werk afgeleverd, met goede onderbouwing van de de revisie en daarvan een goede uiteenzetting op papier. Prijs en kwaliteit liggen op een evenwichtig hoog niveau. Daarnaast prettig in het contact en heldere en duidelijke communicatie. Aanrader

  thumb Piet Beurskens
  9/20/2019

  review rating 5  Horloge gebracht voor nieuwe batterij en waterdicht maken. Keurige uitleg gehad van dhr Joris wat betreft de kosten en werkzaamheden. Precies 1 week later was de horloge alweer klaar. Was anders gewend bij de juwelier (6-9 weken wachten). Kortom super geregeld!!

  thumb Sjef Arnoldts
  9/15/2019

  review rating 5  Mijn moeders omega horloge bij Joris Uurwerkreparatie laten repareren. wat een Vakmanschap! Horloge ziet er uit als nieuw. Kan dit adres zeker aanbevelen. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel geschreven.

  thumb Sandra Albert
  7/06/2019

Officieel Service Center van onderstaande merken

Wij leveren service voor